Musteen sinistä ja Hakolan upean ylellinen vihreä samettisohva

En voinut olla tuulettamatta avoimesti, kun Kymppiuutisten haastattelussa Ikean taiteellinen johtaja kommentoi, että tottakait tarvitaan värejä kotiin. Musta ja valkoinenhan eivät ole värejä!!!YEESH!

Harvinaisen upea väriskaala uusien suunnittelijoiden keramiikassa!

Erityisen iloinen olen siitä, että juuri rakastamani lämpimät murretut sävyt tulvivat lähes joka osastolta. Olisiko nyt se hetki, että skandinaavit kokeilevat sitten 70-luvun juuri noita ruskean ja vihreän ja nuden ja kullan sävyjä. Sisustussuunnittelijana täytyy toteuttaa asiakkaan toiveita ja trendit, kuten mustavalkoisuus tai harmaan sävyt ovat ohjanneet kaupallista toteutusta viimeiset 10-vuotta.

Annon murretut sävyt

 

Asunlehden osaston värileikki

 

Deko-lehden puuterisävyt

Sisustuslehdet, nuo suunnan näyttäjät, ratsastavat hyvin yksimielisesti samoilla väriskaaloilla. Jopa samoja Ukonputkia oli niityiltä haettu osaston koristeiksi korostamaan rustiikkia ruskean ja toffeen liittoa. Ja tokihan myös pakolliset puuterisävyt olivat läsnä.

Marimekon Ming maljakot

Viimevuosien suosikkeja ; eukalyptyksenoksia oli edelleen useammalla pelkistetymmällä osastolla. Marimekon Carina Seth Anderssonin lasimaljakot ovat saaneja faneja myös huonekalu brändien osastoilla. Olen itsekin ollut mukana maljakoiden alkutaipaleen synnytyksessä ja on hienoa nähdä, että ne ovat ansainneet paikkansa suomalaisen design-klassikoiden joukossa.

Ikea kukkaloistoa keltaisen, rosan ja harmaan liitto

Komplementtivärien leikittelyä oli harvinaisen paljon. Aiemmin tätä disharmoniaa ovat uskaltaneet toteuttaa perinteisesti vain Marimekko ja muutamat muut rohkeat..Vuokko ja moni muu.

Rehevä ihana Tuula Pöyhösen lapsi RAGAMUFF

Olisin voinut pyöriä koko päivän Signal osastolla. Osasto oli täynnä silmän ruokaa ja väriterapia toteutui täysimuotoisena..nyt suomalaiset inspiroitumaan värien voimaannuttamaan kehtoon!

Ikean herkkullinen kukkailottelu

Tämä yogamatto TAATUSTI voimaannuttaa

Pakko myöntää, että menin vähän sekaisin Signal osastolla. Herkkuja oli siellä niin monenlaisia. Mutta tuo yogamatto kutsui makoilemaan päällään….kaikki osaston matot olisivat kyllä kelvanneet uuteen tulevaan kotiini.

Digitaalisesti printattua puupaneelia

 

Monen värisen puun yhdistelmät

 

Laserleikatun puuvaneerilevyn muotojen heijastukset

Toinen ilon aihe näillä messuilla oli puun vahva esiinmarssi. Luonnollinen kumppani juuri näille vahvoille ja murretuille väreille. Toisen blogin aihe on uudet Timberwisen parketit..they took my breath away! Siis lisää Habitare blogia tulossa!

Hämmentävää on aina ”salakuunnella” ei ammattilaisten kommentteja messuista. Mummelit tykkäsit juuri Ikean osastosta, vaikka ihmettelivätkin ”missä se parmesan-juuston myyntiosasto oikein on?”

ONNEKSI PÄÄHALLISSA OLI SISUSTUSTUOTTEITA RIITTÄVÄSTI MYYTÄVÄKSI!!
AIVAN KUIN HULLUT PÄIVÄT OLISIVAT SAAPUNEET MESSUILLE. KAUPPA KÄVI STOCKAMANNIN CASA SISUSTUSTUOTTEISSA, EIKÄ TARVINNUT OSTAA VAIN LAKUA! (älkää ymmärtäkö väärin, tykkään lakusta, mutta kerrankin keskityttiin ITSE ASIAAN : SISUSTUKSEEN)
Kauppa näytti käyvän myös Hobbarin ja GARDEN living Oy kukkaosastolla.
Huippua, että juuri sisustukseen liitännäiset yritykset ovat uskaltautuneet juuri näille messuille!

OMA LUKUNSA OLI TIETTY MUJI, JONKA VETOVOIMA OLI KIISTATON!
TERVETULUOA SUOMEEN!

LUMI  kosmetiikkakonsepti

 

Lumin Brunon mielettömät hienot rosat nahkatennarit

UPEITA UUSI KONSEPTEJA

Anno on saanut paljon mediatilaa ja on taatusti sen ansainnut. Toinen mainitsemisen arvoinen uutuus ON Lumi consept, joka tekee kunniaa suomalaiselle luonnolle ja kuulemma Japanilaiset ovat jo nuo perisuomalaiset tuohipakkaukset ottaneet avosylin vastaan!!!Mahtavaa LUMI!!

Havi’s rohkea runsauden sarvi värein ja kuosein

Maastouduin itsekin loistavasti väreihin Vepsäläisen osastolla

Tänään sain luoda barokkihenkistä kukka-asetelmaa Asunlehden osastolla Kreetta Järvenpään johdolla ja tässä lopputulos , joka päätyi kotiini. Huom! Maljakko on kirpparilöytö, joka on maalattu liitumaalilla.. Ei hassumpi, vaikka itse sanonkin!! Ja niiiiiin terapeuttista! Kiitos ASUN!

Today’s art piece in form of Flower!

Kukkaterapiaan on hyvä lopettaa tämä blogi. Nauttikaa ihmiset väreistä , edes kukkien muodossa, jos olette muuten harmaan ja valkoisen ystäviä…RUNSAUDEN SARVI ON AVATTU!!! Ruska on täällä ja kotiin voi tuoda jotain ulkona hehkuvista väreistä sisälle!

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *