Uusia sisustusideoita!

Woodio uutuustuotteet

Minulla oli ilo tutustua suomalaisen Woodion tuotteisiin, joissa on käytetty perinteisen keramiikan sijaan suomalaista puuta ja hartsia. Nämä kevyet altaat ovat kestäviä ja keveitä. Niiden valmistamistusprosessissa säästetään energiaa, koska tuotteet tehdään puristamalla muottiin.

Altaita ja pinnoitelevyjä

Woodio malja-allas

Valikoimissa on toistaiseksi sekä seinäkiinnitettäviä käsialtaita , sekä malja-altaita pyöreitä sekä soikeita. Värivalikoima on huikea ja räätälöintiä voi tehdä sekä värin , että lastun suuruudessa ja halutessa pinnoite voi olla myös mattapintainen. Samasta materiaalista saa pinnoitelevyä, joita voi käyttää joko välitilalevynä tai esim myyntitiskin päällystämiseen. Hyvä idea toimitilasuunnitteluun; voit toteuttaa yrityksen värimaailman jopa wc-tilaan. Ei värjäytymiä, halkeamia, tämä ekologinen tuote on suomalaisen tuotekehityksen ja designin voiman näyte!

Lisää tuotekategorioita on luvassa syksyn Habitareen lanseerattavaksi. Jään mielenkiinnolla odottamaan seuraavia uutuustuotteita.Tuotteet löydät Woodion jälleenmyyjiltä

 

Työhöni sisustussuunnittelijana kuuluu kiertää tuote-esitelyjä ,jotta voin tarjota asiakkailleni aina viimeiset uutuudet. Turkulainen Belle Arti on avannut vihdoin Helsinkiin, Länsisatamaan showroomin , jossa on kattava valikoima heidän tuotteitaan esillä.

Struktuuria seiniin ja muihin pintoihin

Marmorimaali Belle Arti

Kaipaatko seiniisi betonimaista pintaa? Se onnistuu joko maalilla tai hartsipinnoitteella , josta voit tehdä myös likaa ja vettä hylkivän. Loistava vaihtoehto esimerkiksi kylpyhuonesaneeraukseen, vaikkapa vanhan muovimaton päälle. Voit myös pinnoittaa esim työpöytälevyn tällä pinnoitteella ja uusia helposti keittiön ilmettä. Kannattaa myös tutustua erilaisiin maaleihin , joilla saa heikkamaista  tai maramorimaista pintaa seinään. Oma suosikkini on ehdottomasti Corten:

Ruostemaali jolla saat erehdyttävästi ruostetta muistuttavan pinnan.

 Sisustusuutuus ruostepinta

Tästä ruosteesta ei vain irtoa mitään ja voit silti luoda illusuion ruostepinnasta. Toimii erityisen hyvin industrial -sisustustyylissä  yhdistettynä betonipintaan. Molemmat vaihtoehdot löytyvät Belle Artin valikoimista. oletko perinteisemmän sisustuksen ystävä? Silloin suosittelen tutustumaan upeaan valikoimaan tapettifrescoja, joilla saat vaikka koko seinän kokoisen elementin huoneeseen.

Affreschi-frescot seinätapetti vaikka omasta kuvasta.

Tapetti omasta kuvasta tai taulu tapetista

Palmutapetti Affreschi

Jos et halua kokoseinän kokoista tapettia, saat upeista valmiista valikoimista muutamalla vuodalla taulun, jossa on struktuuripinta kuin  öljyvärimaalauksessa. Päällystä valkoinen kanvas ja sinulla on valmis taulu. Yllä oleva palmukuvio olisi oiva vaihtoehto tuomaan vihreyttä, jos et voi käyttää aitoja viherkasveja (joka on mielestäni tietysti aina ensisijainen vaihtoehto julkisiinkin tiloihin.)

Oliko tästä artikkelista sinulle iloa ja apua? Kuulisin mielelläni omat kokemuksesi tapeteista ja pinnotteista ja maaleista.

 

Terveisin Malla

 

 

 

 

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.