Design wc-harja, kannattaako panostaa?

Suunnittelemani yrityksen edustustila alkaa olla valmis ja viimeinen silaus tehdään ”asusteilla”. Englanniksi bathroom accessories kuulostaa ihan luontevalta, mutta kylpyhuonetarvikkeet karsii jotenkin heti arvokkuutta näistä hyvinkin tarpeellisista tuotteista.

Saatamme kotikäytössäkin satsata tuhansia euroja laattoihin tai kylpyhuoneen kalusteisiin ja sitten menemme lähimpään rautakauppaan ja ostamme parin kympin wc-harjan ja roskiksen. Ehkä juuri ja juuri satsaamme kivaan saippuapulloon, mutta muut ovat ns. käyttötavaraa. Olen tähän itsekin sortunut joskus, ajatuksella ”turhaa hienostelua”.  Ammattilaisena ei luonto anna myöten ja pienimmätkin yksityiskohdat pistävät silmään. Viimeaikoina kylpyhuoneen asusteista on tullut minulle paljon kiinnostavampia kuin käsilaukut, joiden parissa tein aiemmin töitä. Asuste kuin asuste. Nämä löydöt haluan jakaa teille, jos kaipaat kylpyhuoneeseesi kauniita design käyttöesineitä.

Tanskalaiset ovat ymmärtäneet ulottaa designin sinnekin missä yleensä istutaan yksin, joka päivä.

Upeita kylpyhuoneen tuotteita erilaisilla viimeistelyillä (foto from Frost Denmark catalog)

Frost Denmark 

Frost on panostanut laadukkaaseen moderniin skandinaaviseen designiin. Olen käyttänyt aiemmissa projekteissa heidän metallihyllyjään mm. keittiön lisähyllyinä. Oiva vaihtoehto esimerkiksi, jos tarvitset kännyköille latauspisteen pois työpöydältä. Toimii välitilassa kuten tauluhyllyt.

Keittiö, kylpyhuone ja huipputyylikkäät naulakot  ja hyllyt julkitiloihin. Olen ihastunut myös heidän pikkupöytiin ja peileihin, joita voi käyttää ihan missä huoneessa tahansa. Kannattaa tutustua upeaan katalogiin.(Fyysinen versio käy sisustusesineestä, niin kaunis se on)!

Frostin yhdistetty wc-paperi- ja harjateline. Kuparinen luksukas viimeistely (foto from Frost Denmark catalog)

Frostin ihanuus on siinä ,että lähes kaikkia tuotteita voi saada eri viimeistelyillä, matta mustasta, kultaan ja kupariin. Haluat sitten rikkoa teollista tyyliä loistavalla kuparilla, kuten kuvassa tai valitse mattamustat puuterimaalatut Scandinaavisen selkeät ratkaisut. Heiltä löydät myös helat ja vetimet samoilla viimeistelyillä. Näillä yksityiskohdilla voit päivittää kylpyhuoneesi boutique hotellin tasoon.

Laaja valikoima erilaisia viimeistelyjä (foto from Frost Denmark catalog)

Kaunista ja käytännöllistä kylpyhuoneeseen

Mette Ditmer Denmark

Kauniita käyttöesineitä moderniin sisustukseen.(foto from Mette Ditmer online)

Minulle tämä tanskalainen suunnittelija on uusi tuttavuus. Konsepti on rajattu taidokkaasti ja koordinoitu pitämään sisällään pyyhkeet,matot, keraamiset ja betoniset pientuotteet. Tässä design -tyylissä on jotain yllättävän tuttua meille suomalaisille. Vai mieltä olette näistä tiiliskiveä muistuttavista kuoseista tuotteissa? Hämmennyin, kun olin tallentamassa kuvia Pinterest-tililleni ja ehdotettiin tallennettavaksi Marimekko-boardilleni …No graafisia ruutuja , raitoja ja pilkkuja on muillakin brändeillä.

Ruutua ja palloa by Mette Ditmer (foto from Mette Ditmer online)
Kylphuonetuotteita by Mette Ditmer(foto from Mette Ditmer online)

Kävin keväällä ”Kaikkea kivaa betonista”- kurssilla, mutta itse en kyllä lähtisi wc-harjatelinettä tekemään, mutta tämän voisin hyvinkin huolia omaan kylpyhuoneeseeni. Saattaahan se päätyä johonkin suunnitteluprojektiinikin ;-)!

Betoninen wc-harjateline by Mette Ditmer (foto from Mette Ditmer onlinedk)

Seuraksi ottaisin nämä saippuapullot ja muut ”tuikitarpeelliset”.

Beige -mustaa kylppäriin (foto from Mette Ditmer onlinedk)

 

Oivia mökkituliais-ideoita!

Minulla ei ole mitään kaupallisia sidonnaisuuksia kyseisiin brändeihin. Ihan puhtaasta sisustamisen ilosta teille tätä kirjoitan, jälleen kerran tuulettimen pauhatessa. Toivottavasti sait  iloa ja hyötyä itsellesi tämän artikkelin lukemisesta. Innostun aina, kun törmään hyvään ja kiinnostavaan designiin. Tällä kertaa se oli tanskalaista.

Ensiviikolla taas uudet poiminnat…saapa nähdä mistä olen silloin syttynyt ja voiko tuulettimen jo sammuttaa ? Vai lukisitko mieluummin sisustamisen trendeistä?

 

terveisin Malla

Sisustamisen riemua!

 

Shortly in English:

My interior design project for a company client needed  smart and high-class bathroom accessories. Sourcing used to be my former profession so I make the best of it also as Interior Designer.  I just need to share  these treasures with you if you are looking for perfect toilet-brush or soap bottle. All of these could update your bathroom to a luxury hotel level..well lets put it this way: with a moderate investment since you will be needing them everyday ;). Many may think it is money wasted from toilet..hahahaa, but if you are for details you don’t mind  the couple of hundred  euros used  for design ” accessories”.

Frost Denmark and Mette Ditmer are my picks of the week for bathroom accessories which are a great choice for Scandinavian modern look and Industrial modern homes, offices and cafes. Might hear from your guests : ”WAU”  entering your powder room ! 

Stay tuned for more of my Interior Design picks of the week!

 

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

shares