Lupasin kirjoittaa lisää upeista parketeista joihin hullaannuin täysin Habitaressa. Maininnan ansaitsevat kuitenkin myös nousevat muodot, struktuurit ja ennen kaikkea valaistus värien lisäksi.(Vaikka pidänkin itseäni nimenomaan ”väriguruna”.)

Lämpökäsiteltyä 3D-leikattua puupaneelia

Tekniikka antaa rajattomat mahdollisuudet

Monivärinen kalanruotoparketti

Harri Koskisen Timberwiselle suunnittelema kulmikas parketti

 

Tuunaus huipussaan

PUU
Unohda perinteinen sauvaparketti lattiamateriaalina! Nyt tarjolla on niin paljon vaihtoehtoja lämpimissä puupinnoissa. Helmeksi nousee eittämättä Harri Koskisen suunnittelemat uutuudet Timberwiselle. Nämä haastavat ja antavat mahdollisuuden sisustussuunnittelijoille tehdä yrityksen värityksen ilmeen mukaisia pintoja.
Kannattaa myös ehdottomasti tutustua Jukolan 3D- puupaneeleihin niin kauan kuin yrityksen kapasiteetti ei ole täysin käytetty ulkomaan kohteisiin!

Mirror mirror on the wall!

Vepsäläisen osaston pyöreä peili

Ikean pyöreä peili

 PYÖREÄ PEILI

Peilin on nyt oltava pyöreä! Perinteinen aurinkopeili tai villi ryijypeili, kunhan on pyöreä! Mitä useampi sitä parempi!

Tässä yhdistyvät pyöreä muoto, peili, valo ja trendivärit

PALJON UUSIA VALAISIMIA

Ekologinen kattokruunu

Pyöreät muodot ohuesta vanerista

Valaisin saa olla nyt suuri , kunhan on pyöreät muodot

Herttainen kaksikko

Vintage-osastolta syötävän suloinen ihanuus

 

2 :n viikon ikäinen valaisin brändi!

Huikeita valaisimia oli joka kulmalla, kuviin en edes saanut Himmeen kaunottaria. Nyt on valinnan varaa! Graafista löytyy kyllä ja kulmikastakin, mutta pyöreys on nyt vaan POP!
Messinkiä, mutta erityisen paljon myös kevyttä puristettua koivuvaneria.

Nuori yritys tämäkin!

Koivuvaneeri lehtiteline/yöpöytä

UUDET YRITTÄJÄT
Onnea nuorille uusille nerokkaille tuoteideoille ja rohkeille yrittäjille, jotka uskovat suomalaiseen muotoiluun ja valmistuksen laatuun. Erityisen ihastunut olin Oululaiseen Grandesignin lehtitelineisiin/yöpöytiin. Pienen tilan pelastajat!
Harmillista, kuinka moni start-up vielä empi tuotteiden myyntiä, hintaa jne…Älkää missatko myyntimahdollisuuksia! Nopeat syövät hitaat! Rohkeasti vaan uskokaa itseenne!

 

Aika on rahaa!

Tällä kuvalla on hyvä päättää tämän messun anti. Seinän väri oli hämmästyttävän monella osastolla ja hämmentävää olikin miksi kotimaiset maalifirmat loistivat poissa-olollaan. Juu, kyllä monella osastolla oli tietoja millä sävyllä ja minkä firman maaleilla seinät olivat maalattu, mutta eikö juuri näillä messuilla pitäisi olla ISOSTI ESILLÄ! TIKKURILA JA TEKNOS ottakaa mallia Jotunista Formex-messuilta Tukholmasta.
Nyt maalataan monessa kodissa seinät uuteen uskoon ja tämä mahdollisuus kannattaa hyödyntää!

Kiitos upeista messuista ja siitä,että olette ahkerasti käyneet lukemassa blogiani.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.