Moodboard
Moodboard liikeaidea

TOIMITILAT JA EDUSTUSTILAT YRITYKSILLE JA JULKISELLE SEKTORILLE

Yrityksesi tilat ovat selkeä jatkumo yrityksesi viestintään. Visuaaliset kokemukset ovat osa asiakaspalvelua. Tilan toimivuus ja vastaanottava tunnelma ovat kilpailukeinojasi ja brändisi rakennustyökaluja siinä missä nettisivusi tai käyntikorttisi. Tuottavuus lisääntyy tutkitusti viihtyisissä tiloissa. Henkilökuntasi ansaitsee viihtyisät toimivat työtilat.

Mitä tunnelmaa haluat heijastaa? Rento, raikas, selkeä tai minimalistinen? Tehdään toimitilastasi juuri yrityksesi näköinen, jossa työhyvinvointi kasvaa ja asiakkaasi saavat mieleenpainuvan kokemuksen.

OTA YHTEYTTÄ JA KARTOITETAAN TARPEESI JA BUDJETTISI. ON AIKA OTTAA LOIKKA SEURAAVALLE TASOLLE MYÖS TOIMITILOJEN KANSSA.

 

MYYMÄLÄT, KAHVILAT, PALVELUPISTEET

Persoonallisuutta peliin!

Rautaisella kokemuksella neliötehokkuutta,  kannattavuuden kasvatusta, mielikuvien vahvistamisista kutsuvilla tiloilla liiketoimintasi tueksi. Ideasta toteutussuunnitelma, jolla koukutat kohderyhmäsi juuri sinun tilaasi. Olen tehnyt, urheilukeskuksia, myymälöitä, palvelupisteitä, työmaakoppeja, messuosastoja ja  yritysten edustustiloja. Jokainen tila ja yritys on oma uusi ainutlaatuinen haaste, johon sytyn aina uudelleen.

Kerro tarpeesi ja löydämme tavan kehittää liikevaihtoasi tilasuunnittelun keinoin. Bonuksena saat halutessasi käyttöösi myös liiketoiminnan muutosmuotoilijan ja huikean verkostoni. Upeiden 3-d havainnekuvien lisäksi olen tehnyt powerpointesityksiä investointi-palavereihin myös englanninkielisenä, joten pystyn palvelemaan eri kokoisia yrityksiä. Kaikki ovat minulle yhtä tärkeitä ja merkityksellisiä.

OTA ROHKEASTI  YHTEYTTÄ. KARTOITUS ON AINA ILMAISTA JA SUUNNITELMAN TILAAMISESTA PÄÄTÄT  TARJOUKSEN PERUSTEELLA. TOTEUTUSSUUNNTELMAN BUDJETISTA PÄÄTÄT SINÄ!

HINTA: Missioni on tehdä suunnitelmia, jotka maksavat aina itsensä takaisin kehittyneenä liikevaihtona. Jokaiselle projektille tehdään oma tarjous tarpeidesi ja budjettisi mukaan.

Tuntiveloitukseni on 86€+alv 24% , investointi tulevaisuuteen.

AITOUS, LUOTTAMUS, LUOVUUS, KOKEMUS PROJEKTIJOHTAMISESTA JA KYKY SOPEUTTAA TARPEESI JA BUDJETTISI OVAT  KILPAILUTEKIJÄNI. MITKÄ OVAT SINUN JA MITEN HALUAT NIITÄ ILMENTÄÄ TILASI JA PALVELUIDESI KAUTTA?

 

 

Sisustamisen riemua!