Uusi koti, putkiremontti, tilamuutos kodissa, loma-asunto hankittuna

Onneksi olkoon, jos olet jossain näistä tilanteista! Joillekin tilanne on mieluinen ja kädet syyhyä muutostöitä suunnitellessa. Kaikilla ei kuitenkaan ole niin: Omat ideat omat vähissä ja tyhjä pohjapiirustus ahdistaa tai omat tai perityt huonekalut eivät sovi uuteen asuntoon.

Ei hätää, ammattitaitoiselta sisustussuunnittelijalta saat tarvitsemasi avun!

Voit tilata kokonaissuunnittelun tai osia alla olevasta:

  • Kokonaissuunnitelma, toiminnot ja tilanjako tarpeisiin
  • Pintamateriaali- ja värisuunnitelma (lattia, seinät, tilanjakajat, tulisijat, portaat, katto) 
  • Kiintokalustesuunnitelma (keittiö, säilytyskaapit, tilanjako, kosteat tilat: wc, kylpyhuone, sauna ja kodinhoitohuone)
  • Irtokalustesuunnitelma (huonekalut, sekä uudet, että olemassa olevat huomioidaan suunnitelmassa tilan mittasuhteiden mukaan)
  • Tekstiilisuunnitelma (matot, verhot , verhoillut sohvat ja tuolit ja muut kodin tekstiilit)
  • Valaistussuunnitelma  

Alkukartoituksesta, toiminnallisuus, tyyli, värit ja mitat ja mittasuhteet

Sinistä ja pellavaa Lauttasaareen

 

Kun luonnospalaverin jälkeen on päätetty pintamateriaalit, väritys ja toimintojen sijoittelu on aika sijoittaa suunnitelmaan mitoitettuja kiinto- ja irtokalusteita. Myös olemassa olevat säilytettävät kalusteet sijoitetaan pohjaan. Näin esimerkiksi uusi hankittu asunto saa toiminnallisen pohjan ilman huonekalujen fyysistä siirtoa. Mitat on tietenkin aina tarkistettava paikan päällä.

Pohjasta havainnolliseksi 3-D kuviksi

Monelle pohjapiirrustuksesta mittasuhteiden  hahmottaminen on haasteellista, eivätkä värit ja materiaalitkaan hahmotu pelkistä mallikappaleista. Luon sinulle virtuaaliluonnoksen , jossa voidaan hahmottaa miltä tila tulee näyttämään valmiina. Siihen on helppo tehdä muutoksia toiveidesi ja mieltymystesi  mukaan. Viivapiirroksista selviää mitat ja huonekorteissa on kaikki tekniset- ja tuotetiedot, hankintapaikat ja yhteystiedot sekä tuotteille, että saneeraus tai rakennusmateriaalien hankintaan.

Lopullinen sisustussuunnitelma

Sähköisesti toimitettava suunnitelma auttaa sinua  kilpailuttamaan ja valitsemaan haluamasi keittiötoimittajan tai voit pyytää puusepältä tai saneerausurakoitsijalta tarjouksen piirustusten pohjalta. Mukana on myös huonekohtaisest työselosteet. Kilpailutettuasi urakkatarjoukset ja tarkistusmittojen jälkeen, voi muutostyöt alkaa sopimassasi aikataulussa.

Avaimet käteen sisustusprojektin valvonta

Jos kuitenkin haluat käyttää aikasi johonkin muuhun kuin urakaoitsijoiden kilpailutukseen ja toteutuksen valvontaan , voit tilata kokonaispaketin , jossa teen myös nuo tehtävät puolestasi. Tämä on hyvä vaihtoehto esimerkiksi linjasaneerauksen yhteydessä, jossa taloyhtiöllä on projektipäällikkö, mutta joka ei valvo huoneistokohtaisten muutostöiden toteutusta.
Asiakaskokemukset